It seems that they have a certain glow

Yes! Klädrensandet bar frukt, hittade en klänning jag använt 1 högst 2 gånger och som jag verkligen älskar. Nu slipper jag iaf oroa mig för vad jag ska ha på mig, ska bara fixa denna totala brist på accessoarer. Nitarna på klänningen är i guld och jag äger verkligen inga guldsmycken. Ska ha ett gäng armband men dom tycks ha flyttat...



Härligt trimmade ben man fått från att gå i sina Rebook E.T. Jag tänker lite rufsig hästsvans med mkt volym, små guldörhängen samt armband i svart och guld. Sen har vi en klar outfit. Ska nu ge mig ut på smyckesjakt, om nån av er sitter på några av mina smycker så säg till. Saknar armband och en ring i guld som hade varit perfekt.

Puss på er!




xoxo

Oh, experience is cheap if that's the company you keep

Att promenera hem från jobbet i morse var något av det jobbigaste på länge. Det är läskigt när man verkligen har noll energi och benen knappt lyder. Behöver kanske inte sägas att jag spenderat större delen av dagen i sängen. Det som är riktigt illa är att jag legat och spela pocket frogs på min Iphone. Kortfattat så handlar det om att föda upp grodar och avla fram ovanliga och därmed värdefulla sorter. Ni får skratta åt mig.



Bara för det får ni se mina fina grodor! Hahaha, jag dör!


Nu kollar jag I form med Anna Anka, jag tror jag älskar henne. Alla ska alltid hata henne men jag tycker att hon är störtskön! Jag älskar människor som saknar förmågan att skämmas, som vågar vara radikala och säga vad dom tycker utan att bry sig om andra människor blir sura eller tar illa upp. Visst hon har riktigt dinga åsikter ibland men det har dom flesta, skillnaden är att få vågar säga sånt som strider mot det som anses normalt eller korrekt. Heja Anna Anka, en frisk fläkt i en instängd värld av hyckleri.

Det värsta är människor som är så uppenbart skenheliga, det äcklar mig något vansinnigt. Sen ska det nämnas att man kan ha radikala åsikter och yttra dessa utan att trycka ner andra människor. Dock tycks folk bli stötta av att man bara säger det. Jag får alltid förklara mig i sådana lägen. "Jag säger inte att du har fel men jag anser att det är såhär" Bara för att du inte håller med mig, eller kanske egentligen vet att jag har rätt men inte VILL hålla med mig så behöver du inte uppföra dig som en bäbis. Just saying. Det är riktat till alla dom som blir sura för att jag vågar förklara hur jag ser på saker och ting.

Jag försöker sällan eller aldrig övertyga folk om någonting. Jag är vegetarian och varit det i 10 år men har aldrig försökt övertyga någon om att hon/han inte ska äta kött. Däremot har fler personer än jag kan räkna försökt övertyga mig om att jag borde äta kött, i många fall hade personen i fråga sett till att idiotförklara mig på köpet. Känns inte som särskilt trevligt eller smart beteende eller hur? Om det normala är att äta kött undrar jag hur smarta normala människor verkligen är.

Men visst, fine, jag erkänner! Ibland kör jag över folk, med mening. Ibland är jag nästan elak. Jag vet! Men det är endast när jag vet att jag har rätt. Jag vet vilka av mina åsikter som är baserade på fakta eller erfarenhet och vilka som är baserade på mina känslor eller saker jag hört och alltså inte verifierat. Dom flesta jag mött tycks inte kunna skilja på dessa två. Det är en fin egenskap att kunna skilja på vad man vet och vad man tror, skillnaden är enorm. Det är ofantligt störande när någon sitter och hävdar att jag har fel när jag har korrekta kunskaper om ämnet medan dom läst något i Aftonbladet eller hört en polare snacka om det. Bespara mig sådant tack, min tid när lite för dyrbar.

Så, dagens dryghet avklarade. Nu kolla jag film om sorterar kläder istället.





xoxo

Anything can happen

Känns som om jag lagat mat och städat hela dagen, vid närmare eftertanke så har jag det. Förutom vissa pauser då jag läst Jane Austens Emma, lutar åt att den blir ännu en favoritbok. Jane Austen har aldrig gjort mig besviken och ändå har jag läst det mesta hon skrivit. Längtar efter helgen, tror det kommer bli en superkväll på fredag och har jag tur en riktigt mysig lördag. Längesen jag var ute med massa folk och verkligen röjde. Det är på tiden känner jag. Alla ska med!



Ska tjata lite på storasyster och se om hon har något festligt att låna ut, har förlamande klänning-ångest. Ni tjejer vet hur det är. Fan va löjlig man är egentligen, jag har ju redan mitt på det torra. Haha, nä nu får jag skärpa mig och göra mig klar för sängen. Ska lägga mig och läsa vidare en stund sedan sova. Jobbar dygnet i morgon kl 9 - 9. Så vi hörs igen på onsdag. God natt



xoxo


You'll be my four leaf clover

Usch va slö jag är! Flängde iväg så snabbt igår att jag glömde blogga samt ta med mig hälften av alla saker jag skulle ha med mig. Jag måste lära mig vara mer tidseffektiv. En gång stressade jag så mycket att jag glömde sätta i örhänget i ena örat så jag gick runt med ett örhänge utan att veta om det.

Måste varna om nya msn. Den dyker upp som en vanlig windows-uppdatering, den har till och med mage att kalla sig "viktig". Den heter Windows Live Essentials. Installera inte! Den buggar nåt så fruktansvärt och är full med reklam. Fick ångra bittert att jag installerade den, var tvungen att göra en systemåterställning för att bli av med den och få tillbaka min vanliga msn. Vill du ändå testa så se till att du har setup-filen för den msn-version du har nu, inte alltid helt lätt att få tag på.

Hade en riktigt rolig kväll igår. Var på Kings Head och sedan Vasastan med min älskling, Lina och Björn. Helt klart 3 av stans absolut roligste människor. Vädret var inte riktigt på våran sida dock. Tyckte att jag gjort mig så fin innan jag åkte, men när jag väl såg mig i spegeln på krogen så var det ingen vacker historia.



Före                                                                       Efter


Dränkta katt-looken, inte så glamoröst direkt. Hoppas vädret är bättre nästa helg för då ska bästa festskruden och högsta skorna på för att fira att min älskling fyller år. Om jag bara visste vad jag skulle ha på mig.. Dags för den där garderobsrensning jag talat om så länge, det här är ju löjligt. Varje gång jag ska välja kläder blir jag överrumplad av plagg jag inte ens visste att jag hade. Slutar oftast med att jag invirad i någon gammal tröja springer skrikande därifrån i förvirring.

Nu ska jag tvinga ut min tjocka lilla Henry på kvällsgympa innan jag själv däckar. Hoppas ni alla haft en slapp söndag med go mat och förlåtande byxor. Såg just sista avsnittet av Ally McBeal, jag erkänner att jag lipade lite. När den gick på tv tyckte jag att den verkade värdelös men efter att verkligen ha kollat på den så är jag kär. Så härliga karaktärer och sån sjuk humor. Kommer sakna den. :(





xoxo

One by one, the chains around me unwind

Haft verkligen noll bloggork senaste dagarna. Haft noll ork alls, känns verkligen som om jag går och bär på något som bara inte bryter ut. Sällan jag är såhär orkeslös. Nu blir det skärpning iaf! Ska till Götet i morgon för bio med min man och sen en liten tur till andra lång. Tänkte försöka skrämma fram en viss Mickis som tycks gått under jorden men det är en hemlis så säg inget. Ryktas om att en stinkbomb kan skrämma fram folk rätt fort, någon som vet mer om detta? På tal om stinkbomb insåg jag just att Kenza har likadana boots som mig. Detta innebär att varje 14 åring i Sverige kommer se ut som mig, jag finner situationen beklämmande.



På jobbet i onsdags. Efteråt tog jag en promenad genom stan och tog kort på hur dom gjort stan höstfin. Gillart!






Nu tappade jag all ork igen och tror jag tar och lägger mig. Nu tjatar Henry om att få komma ut också, hans dygnsrytm är lite off. Jag kanske inte borde uttala mig iofs. Ska se till att blogga ordentligt i morgon innan jag drar. Natti natti!




xoxo



You're a stone fox

Härligt, inte sjuk idag iaf. Istället har jag fått massor gjort och känt mig successivt bättre under hela dagen. Har bestämt mig för att vaccinera mig mot influensan i år. Har tänkt göra det många gånger men det har aldrig blivit av. Inte för att jag är rädd för att bli sjuk men jag får ALLTID influensan och den gör mig sängliggande i 2 veckor. Känns lite väl kostsamt för att inte nämna tråkigt. Tydligen skyddar vaccinet i år även mot svininfluensan som jag vägrade vaccinera mig mot tidigare. Tror till och med att jag hade den då jag var sjuk i tre veckor och hallucinerade, det var rätt läskigt.

Beställde nyss hem ett stort paket från H&M, but don't worry! Det är saker jag ska önska mig i julklapp. Jag är nämligen så snäll att jag bevarar mina nära och kära från att springa runt och leta efter saker till mig. Verkar som att jag kommer få min nyårsklänng after all. Mailade H&M i förrgår och dom ska boka en till mig, sanslöst bra service. Sen spenderar jag varje krona där också..

Nu blir det té som vanligt, dricker alltid Kung Markattas gröna té, ekologiskt och helt klart det godaste gröna jag hittat. Oftast smakar grönt té inget alls eller bara bittert, men inte detta! Ska kolla filmen  The Virgin Suicides, favorit film från min ungdom som jag inte sett på alldeles för länge.



Min enorma kopp som kräver två tepåsar. Osminkad btw, är jag en sån fräck bloggerska nu? ;)
Börjar kl 7 i morgon så säger god natt nu, inte utan musik of course.




xoxo

Love, you're such a sweet thing, good enough to eat thing

Jag måste ha donuts! Har tänkt köpa så länge men det har inte blivit av och nu blir jag galen! På söndag ska jag köpa alla donuts jag ser. Har tänkt dra till Jafaris donuts i brunnsparken, tydligen ska dom ha fantastiska donuts.
Får ni någonsin ett sug efter något som ni känner att ni bara måste ha? Tar all min viljestyrka att inte åka och handla idag. Borde snart acceptera att jag egentligen ska vara en liten tjockis.








xoxo

I know him by heart

Jag hann knappt reagera så var den här dagen över. Det är sjukt hur fort tiden går ibland, särskillt när den inte ska det. Har känt mig lite krasslig i flera dagar nu så försöker iofs ta det lungt och kurera mig. Hoppas verkligen att jag kan hålla mig frisk för har inte råd att bli sjuk just nu. Ska nog lägga mig snart, vill bara att älsklingen ska sluta så vi kan prata lite först. I morgon får det bli stan för diverse ärenden, skulle gjort det idag men det fruktansvärda vädret höll mig inne. Usch nu lägger jag mig, känner mig inge vidare.



Så känns det. God natt folk!




xoxo

I had the itch to fly and I flew

Det är svårt att orientera sig i bloggdjungeln. Det finns ett enormt utbud och ala vill vi läsa om olika saker. Själv föredrar jag mode/skönhet uppblandat med vardagsliv och djupare filosofiska, politiska eller liknande tankegångar. Jag måste i viss mån gilla personen som skriver för att kunna intressera mig för bloggen, oavsett hur välskriven, informtiv och underhållande den är. Det känns även viktigt att den är personlig utan att vara för intim. Nedan följer en lista på mina favoriter just nu, dock har det en tendens att ändra sig rätt ofta.


Linn Herbertsson : http://www.tidningskungen.se/linnherbertsson/
Har följt henne länge och hon är en av mina absoluta favoriter. Bra uppdatering, fina outfits och självdistans, I like.

Dollyblond: http://dollyblond.se/
Väldigt kreativ i sina outfits och sitt språk, ibland kanske i överkant. Dock alltid lika undehållande och inspirerande.

Lindas sminkblogg: http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/
Härlig make-up artist med massvis av smink- och andra skönhetstips. Fina, inspirerande bilder och bra recensioner av produkter.

Thetruthabout: http://thetruthabout.devote.se/
En blogg av Frida 21 år som flyttat till L.A för att studera på Santa Monica College, alltså samma skola som min pojkvän studerade vid när han bodde i L.A. Eftersom jag varit där så är det kul att se bilder och höra vad som händer men även för dom som aldrig varit där så är L.A en perfekt stad att läsa om. Bloggen är underhållande med fina bilder av L.A, outfits och annat.

Sofis Mode: http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots
Behöver knappast en förklaring. Sveriges mode-drottning är alltid lika isniprerande, underhållande och avundsvärd.

Victoria Törngren: http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren
Ung men ändå felfritt stilsäker tjej som laddar upp outfitbilder som får en att häpna. I det stora hela en väldigt vacker blogg.

Niotillfem: http://rodeo.net/niotillfem/
En riktigt mys-blogg! En sån man vill läsa medan man dricker sitt morgonkaffe. Den lyser upp en grå måndag-morgon utan problem. En tjej med en mer egen stil som är personlig på helt rätt sätt. Vackra naturbilder blandas med outfits, recept, musik och fest. Hela paketet helt enkelt.


Det är mina favoriter just nu men ramlar hela tiden över nya. Vill ni tipsa om eran eller någon annans blogg så gör gärna det. Nu ska jag åka och handla för att göra en riktigt frodig, mustig tomatsås med massa vitlök och chili. Behöver något som värmer mig en sån här dag. Bloggar med största sannolikhet senare.





xoxo

A working class hero is something to be

Gulp! Gjorde just världens miss, truly stupid. Kollade in på Egoinas ( http://egoinas.devote.se/ ) facebook av ren nyfikenhet. Har länge älskat hennes blogg och läser den minst en gång om dagen. Har alltid tänkt att hon verkar härlig och att om vi träffats så hade vi säkert blivit vänner (lika kass humor and all that). Men så ser jag det, hon röstade på alliansen! De flesta storbloggarna är moderater, det vet jag men dom är ju också bortskämda 08:or med mer pengar än vett. Trist att man ska behöva bli så besviken på en person man trodde så bra om, riktigt trist. Jag förväntade mig mer av henne. Jag förväntade mig ett mindre egoistiskt tänkande, jag förväntade mig medmänsklighet. Jag botar min nyfunna klump i magen med 70-tals progg och revolutionsplaner.





xoxo

Better with you

Jobbar stenhårt på att vara lite produktiv innan det är läggdags. Har en hel del "pappersarbete" som måste bli gjort men jag vill bara dricka té och kolla Criminal Minds. Tvingade ut mig själv på en promenad förut, trots att jag höll på att frysa ihjäl inomhus. Känner att jag vill ha en ny vinterjacka men vet verkligen inte hur jag vill att den ska se ut. Tycker alla vinterjackor är sjukt osmickrande, känner mig alltid som ett hus i dom. Dagens I-landsproblem indeed!


'

Så mycket orkade jag idag, känns rätt slappt men det är ju faktiskt vilodagen..


I morgon får det bli en längre kvällspromenad. Först blir det Götet för att jaga den tidigare nämnda nyårsklänningen samt byte av en annan klänning. Behöver även klacka om 2 par skor och shoppa halsduk samt handskar. Har länge jagat handskar i fejk-skinn men utan framgång. Tanken på äkta skinn äcklar mig riktigt ordentligt och händerna är nog det sista stället jag vill ha det på. Om jag inte äter djur vill jag inte heller ha dom på mig, känns väl inte orimligt? Fick iaf köpt hösten/vinterns snyggaste boots häromdagen, är bubblande lycklig över dom. Ser snäppet maskulina ut på den här bilden men det kan jag försäkra er om att dom inte är, vrickat snygga på!




Nu måste jag skärpa mig och få gjort det som måste göras. Hur kan en stor klädhög uppstå på mitt golv varje dag? Vad sysslar jag med egentligen? Framför allt, hur kommer det sig att jag köper massa snygga kläder hela tiden men sen hittar jag aldrig något snyggt att ta på mig? Snor någon min kläder eller lider jag av nån form av synrubbning? Nu har ni lite att fundera på, meddela mig gärna så fort ni kommit fram till nåt. Sov gott!





xoxo

The chill is no stranger to me

Nu åker jag till Götet för att umgås med familjen. Det får bli en lung helg, det behövs nu känner jag. Jag hoppas ni andra har en riktigt skön helg och får sova ut ordentligt, många som behöver det nu har jag hört.



Såhär ser jag ut just nu, för er som bara dör av nyfikenhet. ;) Btw mitt nya favoritlack är Mavala - Ankara, fyfan va snyggt!


Lite musik, självklart.




Nu går min buss om fem min så måste rusa.

xoxo

You don't have a clue, what it is like to be next to you

Jag är så trött! Varit i Gbg under dagen för att umgås med min man och jaga skor. Slutade med att jag hittade en klänning som jag bara MÅSTE ha på nyår, tyvärr passar dock inte min vanliga storlek då den är riktigt kort och pytteliten över bysten. Nu har jag satt min älskling på uppdrag att hjälpa mig få tag på den eftersom den ska komma in igen. Det fanns bara ett fåtal i konstiga storlekar kvar. Den storlek jag behöver verkar vara den som går mest, för ovanlighetesskull. Oroa er inte, jag ska ha den, Nina får alltid som hon vill!


Den ser helt fantastisk ut i verkligenheten. Om någon skulle stöta på den i storlek 38 så snälla, jag ber dig, säg till! Om jag inte får tag på den så avskaffar jag nyår och vi kommer alltså för alltid vara kvar i 2010. Då får vi ju inte veta om världen går under 2012 vilket jag vet att ni alla är nyfikna på.


Kom hem rätt deppad som ni kanske förstår. Inga skor, ingen klänning, allt jag lyckades köpa var en faktum (goda gärningar lönar sig inte alls!) Som tur var möttes jag av världens sötaste snuttbulle som gjord mig glad igen. Pyttelilla Henry! ♥



Han är lite blyg, eller så kan han inte sitta still. I vilket fall som helst så går det inte att få ett vettigt kort på honom så ni som beställt signerade idol-bilder får vänta tills han blivit större och slutat studsa runt. Med dom öronen kan han iaf få in P3, det du!

Nu té sen sängen. Natti!





xoxo

Counting the seconds away to the sound of your heart

Har spelat maniskt i två dagar, laddat ner olika emulatorer och roms. Har totalt gått loss på alla klassiker, alltid lika roligt. Det är löjligt hur fort tiden går när man spelar, särkskillt för någon som mig som fastnar i dagar och veckor om så krävs. Längtar tills det kommer ett nytt Tomb Raider, väljer att bara anta att det kommer komma ett snart. Känns rätt rimligt. Känner mig ruskigt sugen på ett nytt GTA också, även om inget nånsin kommer mäta sig med San Andreas.

För att inte gro in i datorstolen drog jag ut på en skön promenad under kvällen. Gick faktiskt 8500 steg, det ni! Älskar att ha stegräknare på mobilen, den räknar förutom steg även kalorier, tid, distans och hastighet. Installerade nyss ett mini-GTA på den också, hihi. ♥Iphone♥ Dock har den ingen superkamera direkt så ni får ursäkta den kassa bildkvaliteten.


Ett enormt antal fåglar flyttade nyligen hit.



Älskar det ensamma, snea trädet!



Vid sjöstranden. Av någon orsak har jag ännu inte badat där, tråkig jag ska vara då.



Mina älskade Rebook, bär mig överallt utan att ens bli smutsiga.


Nu blir det några avsnitt Ally Mcbeal i sängen. Har nostalig-trippat med gamla serie det senaste. Nyss kollade jag igenom alla säsonger av Felicity, nu är det Ally Mcbeal och sen tänkte jag Early Edition eller Morgondagens tidning som den hette i Sverige. Kommer ni ihåg den? Den gick mellan 1996-2000. Så mysig!
Anyways, sov gott folk!





xoxo

All the things that you don't want to hear

Jobbade dygnet till kl 12 imorse, segt sätt att spendera en helg på men goa pengar. Har sedan spenderat dagen med älskling, käkat pizza och kärleksmums. Mumma!


Sjön jag promenerar förbi på väg till jobbet varje morgon.


På jobbet idag.


Nu ska jag testa massa spel på min iphone och slappa, orkar inte mycket annat efter detta passet. Måste säga igen, Iphone = bästa valet i mitt liv! Den gör mitt liv så mycket lättare och roligare.
Måste nämna min favorit-nyhet för dagen Nordkorea är härligt hotfulla:



Man får tycka vad man till om kommunister, men inte ens nazister är såhär organiserad. Jag gillart! Jag blir rätt less på att kommunismen missbrukas på detta sätt, kanske ännu ett bevis för att det är fint på papper men inte riktigt lika häftigt i verkligheten. Även om jag då inte gillar hur landet sköts med tanke på den totala bristen av mänskliga rättigheter så kan jag ändå inte låta bli att älska ett land som vågar sätta sig upp mot USA. Det är fint, det kräver mod.

När jag ändå är inne på nyheter måste jag inflika min förvåning över att människor blir helt bestörtade då FP och alliansen visar sig vara Sverigedemokrater i fårakläder. Läste ni inte på innan ni röstade? Skärpning!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7930056.ab
Herr Björklund tyckas ha missat att kristendomen redan är den religon vi vet allra mest om, vare sig det är medvetet eller inte. Han tycks också missat den oroväckande häxjakten som dragit igång på alla muslimer och inte insett att mer kunskap kan vara svaret. Det är härligt med politiker som inte tänker längre än näsan räcker, undra om man får flytta till Nordkorea?


Lämnar er självklart inte utan en låt. Lyckades inte hitta en vettig video men låten är inte mindre bra för det. Aimee Mann - This is how it goes.



xoxo

There's a hell of a lot more to me

Jag känner mig verkligen helt förstörd idag, att jag sov ca 3 timmar inatt hjälpte nog inte. Borde sova nu egentligen men en viss herre vid namn Henry vill bli rastad så det är ju bara att gå med på det. I morgon blir det frisören (finally) och sen åker jag till Götet för Sangriakväll hos Miguel. Så kan det gå när man jobbar helg, får leka lördag på torsdagen. Förr var det verkligen alltid fest på torsdagar, skyller det på Sticky Fingers.



Mest träffar jag Miguel för att han kan bli såhär snygg på bild..
Nu måste jag verkligen lägga mig, Henry be damned! Ska ta min snuttiga Iphone med mig till sängen och spela Unblock me tills jag däckar, vadå ensam och patetisk? Till och med katten har bättre saker för sig än att värma mina fötter..that reminds me


"Men det enda jag vill ha just nu är en som ligger på tvären i sängen så jag kan värma fötterna på honom"
Inte för att jag är singel, but still.





Laters dudes!


xoxo

It's not my problem if you don't see what I see

Fy vilken slapp dag. Mest bara legat och kollat på serier, till ingens förvåning. Av en ren slump trillade jag över ett guldkorn, en serie jag har höga förväntningar på. Boardwalk Empire. Makt, våld, politik och sex när det är som bäst. Har du inte redan sett den så rekommenderar jag att du gör det. På www.ch131.com kan du se den serien och de flesta andra. Alla avsnitt kommer upp dagen efter de sänts i USA.


"In 1920, alcohol was outlawed. Outlaws became kings and empires were born."



I övrigt har jag lagat mat, promenerat och städat lite. I morgon blir det jobb, börjar kl 7 så borde lägga mig strax. För er som känner mig måste jag bara visa det här:



Håkan Hellströms senaste video. I början sitter han och dricker en öl på Kings Head, våran favorit-krog och man kan till och med se våran favorit-bartender! ;) Hur kul som helst, behöver gå dit snart känner jag.


xoxo

Ballad for dead friends

Idag är det kanelbullens dag, det är även min mammas födelsedag. Det känns passande för mamma gör världens bästa kanelbullar. Varit i stan och köp blommor till lilla mor, trodde att jag skulle få klippa mig också men min frisör hade missat att skriva in min tid i datorn. Tjena. Måste klippa luggen så jag kan ha lite vettiga frisyrer.

Anyways. Jag har en skrämmande känsla i magen, den har legat där och stört ganska länge nu men jag har vägrat erkänna dess existens. Time to confess. Jag är lyckligare än jag kan minnas att jag någonsin varit tidigare. Tanken är svindlande. Bitterljuv skulle jag vilja säga, bitter för att fallet skulle vara så mkt värre och ljuv för att jag nog aldrig trodde att jag skulle nå hit.

Jag minns en tid av förvirring, mörker, sökande. På främmande barer, i främmande lägenheter med folk vars ansikten jag inte minns. Jag minns en tid av att konstant försöka bekräfta mig själv genom andra människor. Som att deras godkännande skulle vara av vikt för mig. En tid av desperat sökande efter någon vars ögon jag kunde spegla mig i, som att det var det jag behövde. Det är underligt att finna sig själv efter det, som att träffa en person man aldrig någonsin trodde att man skulle stå öga mot öga med. En person vars existens man bara kunnat förnimma som en svag känsla, någon man vetat alltid bara var precis runt hörnet men som alltid hinner undan innan man kommit dit.

Att existera inom sig själv utan hjälp utifrån. Det är en skön känsla.
Emptiness gone.




Den här låten ger mig också en skön känsla. Jag känner mig odödlig.

xoxo

Do I need to lie to make my way in life

Tjoffsmoffs. Gick av ett 24-timmars pass kl 10 imorse och vandrade hela vägen hem i mina Reebok Easy Tone. Haft mysdag med Nikki, Henry och min älskling. Nu är jag nära att kollapsa! Har lyckats få igång lite värme i sovrummet, äntligen, så ska krypa ner i sängen nu. Hjälper inte att jag är full med kladdkakasmuffin..



Min lilla ponny!




G'night people!

xoxo

RSS 2.0