Your body is a wonderland

Det blev mer shopping idag, fast mer nödvändiga saker denna gången. Har fått något gjort på en ledig dag så jag belönade mig med ett glas vin. Har sprungit ärenden i stan, handlat mat, promenerat hela vägen hem, fixat i trädgården, gjort matlådor, färgat ögonbrynen och gjort manikyr. Fy så duktigt! Nu måste jag dock sova för i morgon blir det att jobba 10-22. Avslutar med lite bilder, natti natti!


Spetslinne/underklädslinne, stay-ups, ansiktskräm, vitamintabletter, ögonbrynsfärgning och nagelfil.



Mitt nya favorit läppstift: Angel pink från Maxfactor. Ger perfekt ljust rosa nude-läppar.



Mini-gurkor som jag skördade i växthuset idag. Som vanlig gurka men smakar mer. Mys!

xoxo


P.S.
Såg just att det låg en ny Världens Historia tidning i posthögen, jippie! D.S.

Can't buy me love

Idag har jag shoppat mer än som kan vara hälsosamt. Jag hämtade även ut mitt H&M-paket så jag hade massor att prova när jag kom hem. Ska fota lite i morgon men kan säga att kjolen jag beställt på H&M var ett av årets bästa köp, utan tvekan. Jag hade dock gärna gett bort alla saker för en puss av min älskling, saknar dig! Nu blir det sängen för i morgon blir det till att jobba 12 underbara timmar.

xoxo

The good life

Jag älskar att inte känna sova-stress. Har verkligen lagt märke till hur dåligt jag mår över att veta att jag ska upp tidigt nästa dag. Det kan stressa mig så mycket att jag knappt kan sova alls. I morgon är jag dock underbart ledig och ska spendera min dag i stan med Timah för att shoppa upp lönen.

Nu sitter jag med fötterna i ett fotbad, dricker en Starobrno och bränner musik inför mora-resan i augusti. Min älskling klev nyss på planet till Libanon men jag har kommit fram till att det ändå är okej, fastän jag kommer sakna honom. Insåg nämligen att det är lyxigt att faktiskt ha någon att sakna, det är bättre än att inte ha någon alls. Han är det finaste som finns, min älskling <3



Hamodi?                                        Tvättbjörn?




Timah och jag i fredags. Faarligt snygga!


Ska kolla Fraiser och fixa naglarna sen sova. Natti natti!

xoxo

I've never wanted anything the way I wanted you that night

Har försökt blogga flera gånger senaste veckan men har varit alldeles för trött. Har jobbat 72 timmar på en vecka, idag har jag seriöst sovit minst 10 timmar. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag snittat 3 timmar/natt senaste veckan. Denna veckan ser schemat lite bättre ut så jag ska vila upp mig och stålsätta mig för veckorna som kommer. Kommer jobba som en galning och inte ens kunna träffa min dumma älskling som ska åka bort. :(

Har lyckats sno åt mig några timmar sol i trädgården innan himlen öppnade sig och det spöregnade. Självklart blev jag fångad mitt upp i det när jag var på väg hem ifrån ICA. Var verkligen totalt genomsur innan jag kom hem till en lika dränkt katt som skrek på altanen. Det kan ändå överlevas med tanke på att H&Ms höstkatalog damp ner i brevlådan idag. Såg till att snabbt plocka åt mig det viktigaste innan det tog slut som vanligt.




Jag tänker det puderbeiga linnet till den svarta kjolen med pumpsen och armbanden. Mums!
Blir säkert mer shopping vid senare tillfälle men skulle vilja ta mig till en affär för en gångs skull. Måste sluta vara så lat, hatar bara att trängas.

I morgon jobbar jag 11 timmars pass vilket vid det här laget känns kort. Sen är jag ledig till söndag så det blir Götet på fredag för hundvaktning och lite much needed umgänge med Gbgs finest. Nu ska jag pinsamt nog kolla ett avsnitt av Danska Hollywoodfruar, dom är verkligen helt galna. Måste bara nämna att jag återupptäckt en av min ungdoms största artiser Bif Naked.

Makalös kvinna!


xoxo



If you set me free I will not run

Hemma igen efter en helg i Götet med blandade upplevelser. Mina tjejer är bäst, vilket dom fortsätter bevisa. Jag har drabbats har århundradets förkylning, har sedan igår fram tills nu haft så hög feber att jag knappt vetat vad jag heter. Tror och hoppas på att det håller på att vända, ska ju jobba på torsdag. Har inte mycket att säga just nu så rekommenderar istället en kvinna med kanske världens skönaste röst och helt klart genialiska texter. Sade.


Homeward bound

Måste bara tipsa lite snabbt om den allra bästa bloggen enligt mig: www.dollyblond.se. Fantastisk stil, underhållande och djup på samma gång. Älskart!

För övrigt gör sig John Mayer sjukt bra i solnedgången.



xoxo

You make my knees weak

Har suttid vid datorn så länge att mina ögon verkligen svider. Livsfarligt att bli torsk på datorspel. Har lyckats leka med älsklingen och sola lite, nu kommer jag nog inte röra mig långt ikväll dock.

Mina skinnbyxor dök upp igår (better late than never?). Ska fota dom så fort det är lite svalare så jag kan ha på mig dom. Måste logga in på tradera och ge omdömen, blir alltid så dyrt när jag loggar in på den sidan.

I morgon blir det att åka till Götet. Behöver springa ärenden på netonnet, som vanligt. Lyckades hitta den eftertraktade sleeven till min dator på elgiganten men i övrigt har dom ett uselt utbud till hutlösa priser.

Sjukt stylish som min mor skulle säga.
Så nu ska jag bara lyckas ragga mus, musmatta och nåt ställ. Känns svårt att hitta något bra :/.

Är faktiskt bjuden på grillmys på Fröken Hasse's altan i helgen, lördag ser det ut som. Lövely. Det är en av sommarens höjdpunkter när hon låter oss besudla hennes hem. Vi kanske inte är experter på att grilla men vi gör det med känsla.

Plötslig hunger vid tanken på grillade majskolvar...ska ut i köket och styra upp lite pasta med kantarellsås. Yuuum, som en Furbee skulle sagt. Vet ni inte vad en Furbee är så sluta läsa min blogg.

xoxo


RSS 2.0