I had the itch to fly and I flew

Det är svårt att orientera sig i bloggdjungeln. Det finns ett enormt utbud och ala vill vi läsa om olika saker. Själv föredrar jag mode/skönhet uppblandat med vardagsliv och djupare filosofiska, politiska eller liknande tankegångar. Jag måste i viss mån gilla personen som skriver för att kunna intressera mig för bloggen, oavsett hur välskriven, informtiv och underhållande den är. Det känns även viktigt att den är personlig utan att vara för intim. Nedan följer en lista på mina favoriter just nu, dock har det en tendens att ändra sig rätt ofta.


Linn Herbertsson : http://www.tidningskungen.se/linnherbertsson/
Har följt henne länge och hon är en av mina absoluta favoriter. Bra uppdatering, fina outfits och självdistans, I like.

Dollyblond: http://dollyblond.se/
Väldigt kreativ i sina outfits och sitt språk, ibland kanske i överkant. Dock alltid lika undehållande och inspirerande.

Lindas sminkblogg: http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/
Härlig make-up artist med massvis av smink- och andra skönhetstips. Fina, inspirerande bilder och bra recensioner av produkter.

Thetruthabout: http://thetruthabout.devote.se/
En blogg av Frida 21 år som flyttat till L.A för att studera på Santa Monica College, alltså samma skola som min pojkvän studerade vid när han bodde i L.A. Eftersom jag varit där så är det kul att se bilder och höra vad som händer men även för dom som aldrig varit där så är L.A en perfekt stad att läsa om. Bloggen är underhållande med fina bilder av L.A, outfits och annat.

Sofis Mode: http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots
Behöver knappast en förklaring. Sveriges mode-drottning är alltid lika isniprerande, underhållande och avundsvärd.

Victoria Törngren: http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren
Ung men ändå felfritt stilsäker tjej som laddar upp outfitbilder som får en att häpna. I det stora hela en väldigt vacker blogg.

Niotillfem: http://rodeo.net/niotillfem/
En riktigt mys-blogg! En sån man vill läsa medan man dricker sitt morgonkaffe. Den lyser upp en grå måndag-morgon utan problem. En tjej med en mer egen stil som är personlig på helt rätt sätt. Vackra naturbilder blandas med outfits, recept, musik och fest. Hela paketet helt enkelt.


Det är mina favoriter just nu men ramlar hela tiden över nya. Vill ni tipsa om eran eller någon annans blogg så gör gärna det. Nu ska jag åka och handla för att göra en riktigt frodig, mustig tomatsås med massa vitlök och chili. Behöver något som värmer mig en sån här dag. Bloggar med största sannolikhet senare.





xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0