A time of innocence, a time of confidences

Har haft en allmän städ- och fixdag idag. Har haft chansen att bekanta mig med min Iphone som jag köpte igår, ladda ner massa appar och liknande. Måste erkänna att jag (förutom Henry) aldrig varit mer nöjd med ett köp någonsin. Var rädd för att jag hade för höga förväntningar men nej, jag har underskattat Iphone totalt. Jag kan seriöst göra precis allting med den, det är helt sanlöst. Skaffa Iphone, ni kommer aldrig ångra det.

Har gjort väldigt efterlängtad shopping idag som jag ska njuta av i helgen. Älskar discshop.se, där finns amerikanskt godis m.m. Jag beställde:



Reese's peanut butter cups blev snabbt min favorit i L.A, de andra har jag aldrig smakat så ska bli kul. Finns som sagt massa annat att beställa exempelvis drickor, godis, snacks, donuts, chips, mac & cheese, flingor, kryddor m.m. Har bestämt mig för att sakta men säkert äta mig igenom deras sortiment under hösten/vintern. Yummy, yummy!






Nu té och betala räkningar, have a good one!

xoxo

Breathe new life into me.

Underbar helg! Kanske den bästa någonsin, iaf så långt jag kan minnas. Lever i en härlig, rosa bubbla just nu, får hoppas att det håller i sig. I veckan ska det bli lite seriöst shopping, ska nämligen köpa mig en Iphone + bra hörlurar och ett par Reebok Easy Tone. Sen ska jag promeneras i form, vänta ni bara! Gjorde ett impulsköp på ICA igår och är löjligt nöjd.


LÖJLIGT bra! Min hud har bråkat lite det senaste, fått ett gäng finnar vilket jag aldrig brukar ha och tydliga pormaskar. Har använt denna produkt 2 gånger, dvs igår och idag men ser redan sjuka resultat. Min hud har nog aldrig sett såhär frisk och klar ut. Pormaskarna är i stort sett borta och jag är lenar än nånsin. Var bara tvungen att rekommendera den för jag har aldrig stött på något liknande.


Efter mina köpmåsten denna veckan behöver jag lägga ner shoppandet, det börjar bli oroväckande nu. Kan bara inte hjälpa det, är jag i en affär så måste jag handla. Är nog inte ensam om det.


Jag rotar runt på Forever21 i L.A.


Nu ska jag pussas med Henry och dricka té. Hoppas ni haft en urmysig söndag.



xoxo

The beginning of the end

Jag behöver, nej verkligen MÅSTE laga middag! Sitter här och känner mig snurrig och magsuget hotar att vränga mig ut och in. Jag orkar bara inte. Varit uppe sen 05:30 i morse vilket inte ens känns okej. Har blivit bortskämd av att börja tidigast kl 9 under hela sommaren. Har börjat få härligt med jobbtider inbokat, känns dunder!




Okej, jag lagar väl mat då om ingen av er tänker göra det åt mig. Jag tänker osttortellini med karl-johansvamp och parmesan(som jag btw missbrukar nu för tiden) . Orkar inte vara mer avancerad än så. Fanns planer på grillspett men det får bli imon.


Måste väl nämnas att valets utgång var en besvikelse, väntade men ändå smärtsam. Jag väljer att peka ett beskyllande finger på alla er som inte röstade. Ni avgjorde valet, ni såg till att Alliansen vann och att SD kom in. Grattis. Jag hoppas ni är riktigt nöjda. Det roligaste är att enligt statistik är det ni som kommer lida. Ni tillhör grupperna låginkomsttagare, invandrare och socialbidragstagare. Ni är absolut mest utsatta under nuvarande regering.
Med de orden lämnar jag er, god kväll och välkommen till ett kallare Sverige.





xoxo

So-called chaos

Jagade ett par Reebok Easy Tone idag men utan resultat. Har sökt en bra promenadsko länge då det är den enda träningsformen som passar mig. Kan inte jogga många meter utan att min höft börjar krångla, känner mig som en sliten tant. Tycker Reebok E.T verkar bra, kan ju iaf inte ge sämre resultat än en vanlig sko. Ska ta mig till flera affärer i helgen för att hitta den modell jag vill ha. Dags att komma i form nu tänkte jag ( Katt åt paj kom i form?) så ska skärpa till mig, att äta godis framför datorn är inte en sund livsstil. Råkade tröstshoppa lite annat istället, till ingens förvåning.




Till helgen blir det Götet igen. Avskedsfest på Haket för min äldsta och otroligt älskade vän Timah. Hon ska åka till Japan i ett år, något jag beundrar sanslöst mycket. Samtidigt som jag hatar henne för det, självklart. Men hon är sån min Timah, hon går alltid sin egen väg. Det är mycket därför jag älskar henne.

I övrigt har jag skaffat en ny bäbis, han heter Henry och gillar att sitta i mitt hår. Ni som känner mig är säkert inte förvånade, jag dör ju varje gång jag ser ett gulligt djur.


Sir. Henry ♥


Nu ska jag plocka iordning för jobbet imon, måste upp 05:30. Sen ska jag och Henry kolla serier, så härligt att alla drar igång nu igen. Btw borde jag köpa en Iphone? Känner mig lite sugen asså men HTC har rätt sköna telefoner också. Något att fundera på.








xoxo

I only have eyes for you

Har varit så läskigt inaktiv på bloggen. Lust har funnits men ingen ork. Tror hösttröttheten kommit över mig, nu har jag dock laddat upp med uppiggande saker i vardagen. Har insett att det som behövs för en mjuk övergång till mörkare tider är vitaminer, glitter och värme.



Tidningar (för skönhet i vardagen), Té ( för värme och hälsofrämjande effekter), Juice och eller smoothies ( vitaminer+antioxidanter), Värmeljushållare ( värme, glitter och ljus) och nagellack i mysiga höstfärger ( behöver det förklaras?) Där har ni ett härligt startpaket för att hålla orken uppe.


Nu ska jag äta köttbullar (vegetariska självklart), potatis och hemgjord lingonsylt. För att öka glamourfaktor något slänger jag på säsongens första avsnitt av 90210 samtidigt.



Bara för att den är så jävla bra!

xoxo

Write it down but it doesn't mean you're not just telling stories

Jag sitter och dricker té med min nya fina ring och ca en meter ifrån mig ligger någon och sover, kan ni gissa vem?
Nu ska jag dra igång lite pasta och lax. Puss på er! ;)






Bjuder på lite underhållning också:




Härligt klockren!


xoxo

Tired of the same old places, looking at those empty faces

Jag HATAR fördröjningar. Tålamod är inte min starka sida, om man säger så. Men snart ska väntan vara över, snart snart! Under tiden köper jag nya gardiner och dansar runt till denna låten:




xoxo

RSS 2.0