Itty bitty kitty snugglez

Sorry, glömde nästan your daily lolcat.




xoxo

And somebody told me that this is the place where everything's better

Jag har problem. Jag lider av nån form av sjukdom som gör att jag är segast i världen. Jag har viljat sova i två timmar nu men eftersom jag inte lyckas få tummen ur röven att göra det jag behöver göra så sitter jag här. Bakom mig ligger en stor hög tvättade kläder som ska sorteras in i lådor men jag orkar inte. Att mina lymfisar i nacken fortfarande är svullna gör inte saken bättre. Varit på smärtstillande i en vecka nu, kan inte vara ett bra tecken.

I morgon ger jag mig ut för att köpa mina sista julklappar sen kan jag slappna av. Kommer jobba för mkt för att orka bry mig senare. Var i stan idag men själfallet alldeles för oorganiserad och långsam för att hinna med allt. Prio nummer ett var ändå att hämta min efterläntade tofu-biff hos syrran, fy helvete vad gott. Har blivit sjukt beroende. Ska nog till Gröna Boden på torsdag och shoppa loss, lite tidiga julklappar till mig själv.

Nu myser jag med pepparkakor och en sömnig katt. Ska nog bita ihop och plocka undan kläderna och bädda ner mig. Behöver skriva en liten handlingslista tills imorron och sen är det bara att titta serier tills man däckar. Btw, hur kallt får det bli? Sover med två täcken och en fotvärmar-katt men det är ändå iskallt. Försökte hitta handskar idag men nej, mina fingrar är för smala så det ser ut som jag har hundbajspåsar på händerna vilken storlek jag än tar. Fortsatt jakt i morgon. Dock köpte jag världen bästa grej, Eucerin Duscholja. Som en tvål fast ändå en olja, ja jag fattar inte riktigt helller. Den är iaf perfekt på vintern för alla oss torrisar. Vanlig tvål torkar nämligen ut mig något så förtvivlat.



Jag myser alltid i röda kläder hemma nu för tiden. Räknar verkligen ner dagarna. Gonatt folk och massa julmys på er! Myslåt nedan, har totalt snöat in på detta något gamla band.




xoxo

You know that life is no rehearsal, you're never going to get it right

Min nacke gör ont och jag är trött. Paralyserande beslutsångest över vad jag ska göra idag. Sova i Götet eller ej? Suck. Halsar kaffet och hoppar in i duschen i jakt på klarhet. I övrigt går jag runt i en röd mysdress, känns som om det är julafton när som helst. Lyssnar på pappa-musik, dvs sånt som pappa lyssnat på under min uppväxt. Tror jag har honom att tacka för att min musiksmak är så bred och att jag kan känna igen kvalité till skillnad från så många andra i min ålder som bara vågar gilla det som spelas på radion. Sen iaf artisten/artisterna är musikaliskt begåvade eller ej märker dom inte av. Sicket trist liv.



Sådär känner jag mig idag, inte ens kaffet kan kickstarta mig. Frustrerande.





xoxo

My feet have left the ground

Igår somnade jag vid 23:30, när klockan var 02:30 sa min kropp att det var nog och sen låg jag vaken till det var dags att gå upp 06:30. Överaktiv hjärna, som nämnts tidigare. Hade iaf väldigt trevligt på nya jobbet, efteråt var det en helt annan femma. Fick springa jämnsides med bussen hela vägen in till stan men lyckades komma på den när den bytte på stationen och gick hem till mig. Om någon undrar så har vi -8 grader och massvis av snö, inte springa väder om en säger. Väl hemma däckade jag men vaknade hela tiden med hjärtat i halsen som om jag försovit mig, till vad kan man undra. Lyckades iaf städa och slänga ihop tacos för att försöka fylla det gapande tomrum som tycks existera inom min pojkvän. Men jag fick en paradis-ask, den du! Nu försöker jag klottra ner en handlingslista inför i morgons storhandling och planer julklappsshoppande. Har snott till mig Miguels lägenhet över helgen så blir iaf en natt i Götet. Fan, enorma cravings efter röda ljuslyktor från indiska och tofu-biffar från Gröna Boden. Nä nu däckar jag i sängen med mitt anteckningsblock, hoppas att ni också har vett på att stanna inne i denna kyla.



Borde jag ljusa upp håret med slingor eller slänga i en toning som ligger nära min nuvarande hårfärg för glans och allmän snygghet? Dessa livets svåra dilemman. G'night!




xoxo

How can you say you're close to god and yet you talk behind my back as though I am not a part of you

Jag är inte död! Spenderade helgen i Götet, fredagen hos syster och lördagen firade vi Simon som envisades med att fylla år. Sen i söndags kväll har jag haft feber och svullna lymfkörtlar i hals och nacke. Har därför bara legat i sängen och varvat Zelda: Ocarina of time. Nu mår jag bättre vilket är tur för jag ska till det nya jobbet i morgon och fredag.

Kan någon laga mat åt mig? Känns som att jag får koka soppa på en spik för när man legat sjuk några dagar finns tydligen inte mat hemma. Kattens torrfoder känns mer och mer läskande. På tal om katten så tog hon en simtur i snön igår. Vi har nämligen ca 20cm här och minst 30cm på altanen. Stackars kissen har blivit en innekatt och hon är inte glad kan jag säga. Snön gör mig glad, börjar få seriösa julkänslor! Ska nu börja shoppa julklappar, har som tur var rätt bra koll på vad jag ska köpa. Nästa fredag blir det pepparkakasbak med älsklingen, är så sjukt peppad! Vi ska go all out med glasyr och diverse dekorationer. Alla kan förvänta sig pepparkakas-katter! På lördag-söndag blir det nog Götet igen för att shoppa snygga pepparkakasformar, en stor fet julblomma och några fina ljusstakar. Självklart ska jag umgås med folk också men just nu är allt jul i mitt huvud.

Någon mer än jag som hatar att blogg.se inte har några knappar för bläddring bland inläggen längst ner? Om alla andra bloggar har det tycker jag att blogg.se borde klara av att sätta dit dom med. Vad är felet undrar jag?
På tal om blogg-relaterade problem, vart finns alla riktiga bloggerskor? Minns ni dom som skrev underhållande texter, la upp roliga/fina bilder och kändes som någon man kunde bli vän med? Nu verkar 99% av alla som bloggar vara desperata småtjejer med daddy issues som hela tiden visar upp halvnakna bilder för att få läsare. Jag har bara två frågor. Vart finns deras föräldrar och varför tror dom att dom endast är så bra som deras bröst är stora? Fattar inte att så många unga tjejer kan ha så låg självkänsla att dom måste få bekräftelse av sliskiga snubbar på nattstad. Många blir förbannad på såna tjejer och kallar dom idioter. Jag får en klump i magen av ångest och önskar att jag kunde förklara för varenda en att dom är värda mer, önskar att jag kunde få dom att förstå. Man skulle kunna skylla på bloggerskor som Paow, Dessie och Kisse för visst har dom uppmuntrat en hel generation tjejer att vika ut sig på internet men tyvärr är problemet större och svårare än så. Allting ytligt får mer fokus och makt i en civilisations nedgångl. Sex, pengar, makt och yta tar över till den grad att allt av egentlig vikt glöms bort. Vi kan enkelt se det hos tidigare civilisationer, kanske tydligast i antiken Rom. Så dessa tjejer är inte ett tecken på kassa förebilder eller ungdomars idioti utan ett tecken på vår civilisations förfall. Precis som det mesta du kan läsa i tidningen. Jag utmanar dig att gå in på aftonbladet.se och inte hitta minst 5 artiklar som tyder på att våran världen, ursäkta uttrycket, är på väg käpprätt åt helvete.

Men visst. Det är lättare att hata bloggtjejerna, lipa över sina feta lår och spendera alla pengar man har på hårfärg än att för fem sekunder bry sig om någon annan än sig själv. Snälla säger jag bara, jag tillhör inte denna generationen.




I övrigt fascineras jag av att min hjärna kan hoppa från ljusstakar till fjortis-bröst till civilisations undergång på under 5 min. Min hjärna är konstant överaktiv, det skapar sömnproblem men gör att man klarar sig briljant i skolan och i diskussioner. Nu middag, perhaps mooorrfoder!






xoxo

And you think I'm an asshole now, well, you're probably right but at least I'm not blind to the facts

Helvete jävla rövdag! För att förhindra sönderslagen inredning och kanske mord tar jag en stor whiskey. Förhoppningsvis däckar jag snart. Nu tog mitt tålamod slut, om någon undrade. Nu åker silkeshandskarna av och nu smäller det på riktigt. Det får bära eller brista som jag brukar säga. Det var längesen jag var såhär arg. Så arg att det river och sliter i bröstet, så arg att jag inte vet vad jag är kapabel till längre. Det är nog tur att jag är förhållandesvis långt borta. It's gonna be a long night..




Placebo känns lagom psykotiskt.


xoxo

I'm gonna love you like I'm indestructible

Nähä, är det tidigt menar du? När man varit upp sen 04:20 märker man inte sånt. Eftersom det är ca -4 grader ute så tänkte jag promenera i 40 min till jobbet. Låter väl vettigt, eller? Jag som inte brukar dricka kaffe har nu druckit nog för att återuppliva en död elefant, sovit 3 timmar så var desperat. I morgon och fredag blir det bredvidgång på ett nytt ställe, yeey! Money! Slutar tidigt idag så försöker plita ner ett inlägg senare.



God morgon!




Har lite Robyn-mani, vilket ni kanske märkt.

xoxo

I’m in it for the pride and glory

Usch. Käkat massa mat, massa godis och mer bulle än vad som kan vara okej. Nu mår jag inge vidare. Blir alltid stört sockersugen när jag är trött och jag har knappt sovit på två nätter. Sitter och tittar på godisskålen som står bredvid mig hela tiden fastän jag egentligen inte vill ha, vad lider jag av?

Varit hos pappa på fika idag, farsdag and all that. Min pappa är tveklöst världen sötaste pappa. Sen har jag även shoppat till allas förvåning. Den här gången har jag dock shoppat något som kommer förändra hela mitt liv. Något som kommer ge mig oändliga timmar av lycka. Något som jag borde köpt för längesen. En trådlös handkontroll till PC som funkar till alla emulatorer! Nedan myser vi, jag och kontrollen ♥




Om ni nu ursäktar mig så ska jag varva Zelda Majoras Mask innan natten är slut. Who needs friends? Ni som känner mig vet som vanligt att när Nina fastnat i en spelperiod så ser man henne inte på länge. Vi minns alla GTA- och Dungeon Siege-tiden.. Anyways, g'night bitches!






xoxo


PS. HERREGUD!!!!!! Dungeon Siege 3!!!! Dom ska släppa Dungeon Siege 3!!! Jag dör! HAPPY DAY! Måste vänta tills 2011...but I will. For Dungeon Siege I'll wait forever ♥ DS.

You can't break me, I don't have a breaking point

Jag känner mig rätt hemsk just nu. Jag blev så trött på människor, sådär plötsligt. Såg ett program om överviktiga som inte klarar av att sluta äta och väljer att opereras för att kunna gå ner i vikt. Är jag elak eller är det helt sjukt? Klart man kan sluta äta, det är ju något man väljer att göra. Precis som man kan välja att sluta dricka och röka. Jag har all förståelse för att det är svårt med tanke på att jag är sjukt sockerberoende vilket gör att jag måste begränsa mig hela tiden. Skulle jag kunna hade jag ätit ett paket kakor, en chokladask och minst en Ben & Jerry glass om dagen. Men det gör jag inte, varför då? Jo för att jag blir fet då, jag vill inte vara fet. Jag kan få diabetes, jag vill inte ha diabetes. Så vad gör jag? Jag låter bli socker på veckorna och har en eller två dagar i veckan då jag får äta precis vad jag vill utan dåligt samvete. Om jag frossar som en gris 1-2 dagar i veckan så märks det inte på min kropp, alls. Sen ser jag till att äta nyttigt och varierat och röra på mig. Det är inte svårt. Man får hitta ett sätt som funkar. Jag är en frossare så att ha en "ätar-dag" funkar bra för mig men vissa andra vill hellre äta lite och ofta.

Jag har även varit rökare av och på i 8 år så jag vet hur det känns också. Jag slutade i februari i år om jag inte minns fel. Visst fan är det jobbigt, men det är ju bara att göra det. Vill man så kan man. Får verkligen total-panik på människor som misstrivs i sitt liv men är för svaga/lata/mesiga för att göra något åt det. Mår man dåligt, vill man förändra något så får man helt enkelt ta att göra det. Oftast vet man vad man ska göra för att förbättra sin situation men man tar den "enkla" vägen och rullar sig i skiten. Jag har mött många motgångar i mitt liv men jag har aldrig rullat mig i skiten. Det kan jag stolt säga. Jag kan vara självömkande en stund, grina i kudden och tycka att livet är orättvist men sen skärper jag mig och fortsätter kämpa. Ingenting är gratis och ingen annan människa kommer förändra ditt liv. Antingen biter man ihop och gör det som måste göras eller så lägger man sig ner och självdör. Jag tycker det är dags att sluta dalta med vuxna människor. Matmissbruk är inte en sjukdom, det är inte alkoholism heller. Inget missbruk är en sjukdom eller något som är gjorts mot en. Man väljer varje dag skada sig själv, man förvärrar sin situation och sen ska man skylla det yttre omständigheter. Snälla, skärp er.

Jag ser absolut inte ner på missbrukare av något slag, dom är självklart inte sämre människor. Jag förstår precis varför folk väljer att dricka, röka på, snorta eller äta tills dom spyr. Jag vet precis hur ruttet livet kan vara och hur gött det kan vara att komma bort. Man kommer dock inte ifrån att det är att rulla sig i skiten, det är att ge upp. Det är att säga att livet är för hårt och att man är för dum/lat/svag (you name it) för att klara av det. Det är bara bullshit. Vissa får slåss mot svårare saker i livet, vissa får kämpa som djur för saker dom flesta tar förgivet. Det är ändå inte en orsak till att ge upp, det finns inga människor i ett land som Sverige som inte kan leva ett bra och lyckligt liv. Det krävs oftast bara att man anpassar sin omgivning och hittar ett sätt att leva som fungerar för en.

Men visst, man kan röka på och gå på socialbidrag ifall man bor i en förort eftersom statistiken säger att man ska göra det. Man kan skaffa ätstörningar och lipa för att man är så värdelös eftersom det är så media säger att man ska känna och uppföra sig. Man kan gå ut på helgen och snorta allt man kommer över och knulla alla man kommer över eftersom man är lite för tuff för ett svenssonliv. Lycka till säger jag bara. Lycka till era puckade fegisar som inte vågar skapa er ett liv.





xoxo

When we are not denying anything, nothing is an enemy

Fan asså. Det är nästan så jag funderar på att lägga ner bloggen totalt. Har haft noll blogg-lust det senaste, eller asså jag vill men jag orkar inte fokusera. Jag är en sån person som tycker att ska det vara så ska det vara, känns löjligt att gå och små dutta på bloggen oregelbundet. Det gör ju även att jag tappar läsare varje gång det dröjer ett tag och sen tar det tid innan det återhämtar sig. Äh, kommer nog dutta på ett tag till. Känns som min länk till civilisationen innan jag får flyttat till Gbg igen. Allt hänger på att jag kommer in på den utbildningen jag sökt till våren. Rättning, jag ska komma in för att jag måste, därmed basta!

Var i Gbg en sväng idag för att köpa grejer och träffa min underbara man. Just när jag ska dra hemifrån får jag sms från H&M att skinnbyxorna jag bokat nu finns att hämta, självklart sticker jag dit först. Provade dom förut och jag ÄLSKAR dom. Min andra skinnbyxor har inte alls såhär bra passform. Jag ska liksom bara ha skinnbyxor, det är min grej långt innan det blev trendigt. Har drömt om att hitta det perfekta paret länge och nu är dom här. Har aldrig varit snabb nog att få tag på min storlek när dom kommit in så nu mailade jag H&M (samma med nyårsklänningen) och dom hade några enstaka par kvar och sen skulle dom inte komma in igen. Fatta vilken tur jag har!

Snygga kläder, snygg bränna...nu är det bara en sak som saknas. Kommer ni ihåg när mina naglar var såhär långa?



Det är ett minne blott kan jag säga. Bröt ett par på jobbet och sen gick det bara utför. Mina naglar är otroligt starka i perioder och sen bara flippar dom ur. Har börjat jobba upp en okej längd igen men undrar när jag kan få sådär långa igen. Fatta att dom är så vita naturligt också, fan väx naglar väx! Kör stenhårt på Sally Hansens produkter nu och dom funkar verkligen kan jag säga.

Nä nu går jag och lägger, har kan man ju inte sitta och häcka mitt i natten. Ryktas om party på fredag och sen chokladmuffins-bak på lördag. Något att se fram emot. G'night!





xoxo

All things in time, all you'll ever need

Jag vill ha julafton! Iaf vill jag ha adventljusstake och baka pepparkakor samt lussebullar. Än är det ju tyvärr för tidigt för det. Har övertygat min älskling om att han och jag ska göra pepparkakor i år, han hotade dock med att äta upp degen. Det hade inte varit ett sånt stort problem om det inte var så att jag brukar göra det.. Hoppas det blir några pepparkakor av det iaf, vill köpa fina formar och göra med glasyr!

Satte mig idag och skrev en julklappslista, dvs vad folk ska få för julklappar men även vad jag ska önska mig och av vem. Känns skönt att ha det avklarat, finns ju inget värre än att springa runt med julklappspanik i affärer veckan innan. Var även på solariet idag, sjukt va härligt det känns att sola. Ska bli underbart att få upp lite färg och känna mig lite fräsch igen, ser lätt till måttligt döende ut just nu. Har ett härligt promenad-avstånd till solariet med så blir två flugor i en smäll.




Nu är det dags att lägga sig strax. Vill bara att det ska bli lördag så jag får passa världens bästa, finaste och snällaste hund, Sonja! Syrrans goa hund, hälften tibetansk spaniel och hälften långhårig chihuahua.





När hon var en liten bäbisvalp. Sista bilden är ju för rolig, kolla den tjocka magen och världens kortaste ben! Haha, sötbulle! Nu ser hon väldigt annorlunda ut. Hon hävdar även att hon är vuxen vilket jag inte köper..



Här är hon som "stor". Helt klart världens finaste hund, andra hundar är söta men tyvärr ingen är såhär söt.


Här är hon med sin bästa kompis Alfons och på bild två visar hon hur väl hon kan matcha ett parkettgolv.

På lördag ska jag snutta upp henne till ett litet ludd. Hon brukar inte ha något emot det heller, nästan så hon spricker av lycka när jag kommer dit. Har sällan känt mig så älskad, haha! Nu blir det sängen. Sov gott folk!





xoxo

I too once thought I was owed something

Jag älskar hösten, verkligen! Men måste det regna så förbannat? Hade föredragit snö. Vill kunna promenera utan att bli dyngsur och iskall. Tröttsamt. Ska börja sola nu iaf har jag bestämt. Har hittat ett grym solarium i närheten så ska dit i morgon och snacka med dom om solkort osv. Vet att det inte är direkt bra att sola men min hud blir förjävlig på vintern. Jag blir seriöst så torr att min hud spricker, ändå smörjer jag in mig flera gånger om dagen. Det  enda som hjälper är att sola så nu tänker jag skita i allt och göra det.

Nu slängde jag ihop en tonfisksallad och kollar senaste Gossip Girl. Den serien fortsätter vara grym men gör mig riktigt avundsjuk. Mest på alla snygga handväskor eftersom jag verkligen behöver köpa en ny. Tänkte önska mig en i julklapp av syrran. Är sjukt sugen på en Mulberry liknande som passar bra för skolböcker. Hittade den på en sida och hoppas på att den är snygg i verkligheten.



Nu ska jag ta en dusch och lägga en ansiktsmask. "Råkade" somna med sminket på i fredags så nu har jag dåligt samvete. Bloggar mer sen eller i morgon.






xoxo

To find my own way to freedom

Har haft en väldigt mysig dock varierande helg. Nu vägrar jag inse att en ny vecka börjar så jag ställer mig och lagar midnatts-fattiga riddare. Jag älskar att göra mat på natten, helt klämm-mackor men även fattiga riddare eller plättar. Mums! Märks det att jag gillar att äta?

Av nån orsak sitter jag med lösögonfransar på mig men inget annat smink.. Det ser rätt sjukt ut. Fick för mig att det kunde vara bra att öva lite på att få på dom smidigt. Enda gången jag använt lösögonfransar innan var förra nyår och då tog det timmar och en smärre panikattack innan jag ens fick dom att fastna och sen lossade dom flera gånger. Inser nu att det var jag som klantade mig så passar på att öva när ingen ser. Vissa har det varje helg så det borde ju inte vara omöjligt.

Jag längtar tills nyår. Älskar känslan av att ett helt obefläckat år framför mig. Har massa grymma planer inför året, får bara hoppas att allt går som det ska. Tyvärr kan man ju inte styra allt. Idag blev jag riktigt less på människor som inte kan sköta sitt jobb och riskerar hela min framtid bara för att dom är lata och inkompetenta. Anyways, får hoppas att det går vägen.

Nu ska jag lägga mig och kolla på Little Women, en gammal favoritfilm med en av mina äsklings-skådisar Winona Ryder. Lätt en av världens vackraste! Iofs är Susan Sarandon, Kirsten Dunst och Christian Bale med också så det är ju en film som inte kan misslyckas. Tycker inte det görs så mycket bra filmer längre, känns som om man återvinner samma koncept hela tiden och allt blir bara förutsägbart och trist.



Fantastisk!
Just nu sitter jag och ryser till den här låten. Det tar ett tag innan den drar igång så ha tålamod.




xoxo

RSS 2.0