Shout until the kingdom comes

Usch då. Somnade 2 och vaknade efter 11. Ändå känner jag mig helt utmattad. Drömde mardrömmar hela natten. Värdelöst.
Igår var jag hos syster för att dricka kaffe och prata lite om hennes valp som jag ska passa nästa vecka. Käkade middag hos Mickis och rullade sen hem. Skulle göra pedikyr när jag kom hem och ta bilder på mina nya grejer men hamnade i sängen med datorn istället.


Sötkorv!


Idag blir det mani/pedi, promenad, ta kort och springa några ärenden i stan. Dagens lyckopiller: http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/wolfganghansson/article7196877.ab

xoxo


She moves in her own way

Asså snart måste jag blocka hm.se på min dator! Lyckades shoppa två saker till idag eftersom att jag ändå har ett paket till på gång v.24. Bra Nina, braa! Blev i alla fall sjukt nöjd med det jag fick i mitt paket idag, allting kändes perfekt. Bäst var faktiskt morgonrocken, haha! Den är bara så skön och snygg nog att jag vill gå ut i den. Fick även min tradera- klänning idag, sicket kap! Den satt perfekt och var otroligt snygg. Ska ta lite kort i morgon, är alldeles för trött just nu. Ska ta en kopp té, kolla lite top model och sen sova.


Spontan-shopping..

xoxo

Big love

Har äntligen släpat mig upp vid en vettig tid. Finns inget värre än när jag inte sovit ordentligt, känns som om jag körts upprepade gånger i en torktumlare. Idag blir ganska lugnt, har bokat en tid hos frisören och ska hämt ut ett H&M-paket samt försöka få ordning på min ansökan för hösten. Är det bara jag som ÄLSKAR att gå till frisören? Det är verkligen något av det mysigaste som finns, om man hittar en frisör man trivs med då. Min frisör är världens gulligaste och riktigt duktig. Nu ska jag dricka kaffe och kolla lite serier.


Lovely! Mitt favoritlack Speedy Sunburst från Sally Hansen. Vad jag vet kan dom inte köpas i Sverige än, ska undersöka om dom finns på salonger.

xoxo

Suger water

Blev ett spontant besök i Götet på fredagen för att fira att Mickis ( memod.blogg.se ) lyckats landa ett jobb i dessa tider. Hade sjukt trevligt på Vasastan med världens bästa människor. Lördagen spenderade jag med kapten memod och sen tvingade jag med mig älsklingen hem till mig. Satt på altanen, lagade gött käk och slappade. Idag har jag som vanligt stekt på altanen, första sommaren på flera år som jag inte kommer vara blekast i stan, woho! Allt som allt en riktigt bra helg.
Nu börjar jag känna mig lite smått förkyld dock vilket inte passar in i mitt hektiska schema denna veckan. :/
Ska lägga mig i sängen med glass och en bok.

I fredags.Hade snor-bråttom till bussen, ber om ursäkt för kass bild.
xoxo

Wide open space

Gick en härlig kvällspromenad, måste bara lägga upp lite bilder. Känslan av att gå i den tysta skogen vid den spegelblanka sjön där man inte kan höra något annat än droppande träd är obeskrivlig. Lukten, känslan, färgerna, fenomenalt!









xoxo

Paint or pollen

Vädret har varit minst sagt dramatiskt idag. Först strålande sol och nu tropiskt oväder. Det har åskat och blixtrat rejält här och gör det fortfarande. Strömmen gick till och med. Självklart medan jag stod och lagade mat, vilket iofs inte bekymrade mig hälften så mycket som att internet dog. Nu är elen tillbaks dock (som ni kanske märker) och jag har äntligen fått äta. Har bestämt mig för att trotsa ovädret och gå en promenad ändå. Fast kanske när det slutat åska...



xoxo

Mad brilliant

Fantastiskt! Spenderat två timmar på altanen i bikini, fattar ni, bikini! Det är 26 grader och sol. Låg där och drack kaffe och löste sudoku, det kändes som om jag var på semester. Jag vet inte vad som hänt med vädret men jag gillar det. Snart är det dags för en promenad. Denna gången ska jag inte gå runt i mina gladiatorsandaler dock, dom är verkligen inte gjorda för att gå runt länge i visade det sig. Behöver införskaffa ett par promenadskor.
Har hittat en grymt snygg på stadium, frågan är bara hur jag ska ha råd.

Den är så fin att jag smäller av!


Jag dör inombords av att ch131.com ligger nere. Det har ju kommit nya serier idag! För er som inte vet är det en sida som streamar i stort sett alla serier. Av nån orsak har dom inte The City dock och jag har ännu inte lyckats hitta en bra sida som streamar den. :( Surt!
Nu ska jag tvätta av den här ansiktsmasken och släpa mig ut.
xoxo

Uppdatering:

Öh...åska? Promenad uppskjuten tillsvidare. :(

Dream in color

Det blev en två timmars promenad i parken och inga bilder på några djur tyvärr. Lyckades faktiskt gå lite vilse så när jag väl fattade vart jag var orkade jag inte kämpa mig bort till djuren. Får bli en annan dag, hoppas vädret håller i sig. Tog lite amatörmässiga bilder på sjön istället för att imponera på er storstadsbor.



I övrigt råkade jag köpa en klänning förut.. Den borde dyka upp i början av nästa vecka, är den snygg kommer bild. Säger bara röd, tajt, enaxlad. Känns inte som om det kan gå fel, eller?
Föresten är det bara jag som tycker att Mozilla är helt genialiska som fixat skins och färgglada flikar? Hela datorn känns snyggare. Gillart! Min har fortfarande vad som endast kan beskrivas som påsk-tema men är för fint för att bytas.

Nu blir det en kopp té på altanen och senaste glamour.
xoxo

Play it by ear

Jag hade haft mycket enklare att komma igång idag om jag visste hur underbart väder det är! 22 grader! Är jag helt ute och cyklar eller är det mycket för Maj-månad? Ska bara dricka upp mitt kaffe och kolla senaste 90210 sen ska shortsen och mina nya gladiatorsandaler på för en ordentlig promenad i parken. Har jag tur kanske jag får lite färg med. Ska sno med mig kameran och försöka få lite snygga bilder på alla grymma djur. Verkar i och för sig bara vara jag som blir uppspelt vid tanken att titta på åsnor..

gladdisar
Vad tycks? Forever 21 är något av det bästa som hänt mig, vill tillbaks!
Okej, en kopp kaffe till sen måste jag dra, inte hållbart att sitta inne i detta vädret.
xoxo

Picture of sucess

Seg dag, så seg att jag käkade upp alla mina peanut butter cups och råkade tröst-shoppa på hm.se. Tur att skatteåterbäring är nära annars hade jag suttit i klistret. Hm borde inte få skicka ut kataloger till mig..



I morgon ska jag försöka förstå mig på hur jag ska kunna söka den utbildningen jag vill in på i höst. Känns som rena grekiskan så ska ringa syster i hopp om att hon ska ha lite koll. Kommer jag in så kanske jag flyttar till Göteborg om inte allt för länge, med lite tur. Nä nu ska jag käka nattmacka och kolla på Chuck!
xoxo


RSS 2.0