We're only taking turns

Jag tycker det är härligt när det börjar hagla så kraftigt mitt i natten att billarmet går igång. Visst är det skönt att vakna av en hjärtattack, supermysigt.
On a happier note.. Gjort lite nytto-shopping idag med mor min. Köpt lite saker inför tisdag fixat iordning.

I morgon blir det Götet. Ska fika med Favvo-Timah och shoppa ännu mer. Har för många tusen på kontot, help. ;)
Nu MÅSTE jag helt ärligt göra en manikyr och röja i den där tidningshögen jag misslyckades med att ta tag i igår. Kärlek på er!

Av nån orsak går det inte att ladda upp bilder just nu så ni får inte njuta av våran skönhet. Sorry.







Now I'm confused.
Is this death really you?
Do these dreams have any meaning?

No. No, I think it is more like a ghost
that has been following us both.
Something vague that we're not seeing,
something more like a feeling.



Smärtsamt vacker, gillart!
xoxo

If my heart was a house you'd be home

Intensiv dag med omväxlande humör. All's well that ends well dock, vilket det gjorde. Jag har idag köpt något riktigt fint, något som jag lovar att ni alla kommer bli avis på. ;) You'll see on tuesday!
Spännande, längtar!


Så såg jag ut sen var det bara fram med plånboken, ibland kan man inte hejda sig.



I övrigt undrar jag vad som händer med vädret? Det är sol fast det regnar/haglar, wtf? Blir av nån orsak helt desorienterad av sånt väder, som att min hjärna inte riktigt vill koppla. Blev inte bättre av att mitt paraply bestämde sig för att attackera mig istället för att skydda mig. Har alltid fenomenal otur med paraplyn.


Bländande sol och regn, schysst kombo. Hatar att bildkvalitén blir värdelös när jag laddar upp bilderna.


Tänkte försöka göra något vettigt nu, exempelvis sortera den jättehög med tidningar jag har vid sängen. Har skjutit på det lite för länge. För er som faktiskt gör något roligt denna lördag önskar jag många bjudshots och god fyllemat.



Denna låten får mig alltid på toppenhumör, lovely!


xoxo

Older and far away

Jag kan inte sova, uppenbarligen. Jag har inget vettigt att säga heller, tydligen.
Det blåser storm utanför, men här inne är det för lungt. Lugnet före stormen, perhaps.
I övrigt känner jag mig fenomenal idag, sådär oövervinnlig. Hur känner du dig?


Efterlyser akut gamla bilder på mig så som denna, samt dessa smala låren, vad hände änna?




xoxo

There is thunder in our hearts

Jösses. Varit full rulle här i en vecka, först resa upp och ner till Mora och sen jobb. Nu har jag lite ledigt här och försöker slappna av. Sov seriöst 12 timmar inatt, inte friskt! Min hjärna står endå helt still, kommer nog ta ett par dagar innan jag återhämtat mig. I helgen blir det Götet för att fira min fina syster som fyllt år, kommer bli karate-kul!
Ska dra igång en tvättmaskin sen spendera kvällen med att äta och kolla serier.













xoxo

Am I making something worthwhile

Fatal brist på energi! Hade gärna spenderat denna lediga dag i sängen med datorn på magen men no such luck. Varit hos frisören för en klippning, handlat bröllopspresent, råkat shoppa ett par saker till mig själv och nu har jag lagat mat i vad som känns som en evighet. Måste ju fylla frysen med matlådor inför jobbpass, i morgon är det dygnet igen.
Om jag kan lyckas färga ögonbrynen och göra en pedikyr så kan jag faktiskt känna mig nöjd. Får väl försöka göra sig vacker så man inte förstör bröllopsbilderna menar jag.



Fick shoppat ett par fjäderörhängen, finally!


Leave-in produkt som lovar att vårda och ge formbart hår. Det hoppas jag för den lille jäkeln gick på 310 kr..


Plockade även upp en tunn silverring med små stenar i. Tror jag ska gå loss på ringar vid nästa lön, älskar looken med många tunnare ringar samtidigt.


Nu får jag kämpa vidare med det som ska göras och sen försöka få lite sömn. Som vanligt älskar jag att tvinga på er min musik, hoppas att iaf någon lyssnar. ;)



xoxo

Make a plan to love me

Jobbar idag 10-21. Gick upp i vanlig tid och gjorde mig i ordning men när jag blir klar så upptäcker jag att det är en halvtimmme kvar tills jag måste åka. Första gången det hänt, någonsin! Tur att man vet hur man roar sig en halvtimme då..







Barnsligt gott eller vad är det dom säger? Ibland köper jag faktiskt kinderägg också och låtsas som om jag har barn. Sist fick jag ett tiger-pussel, det var fint.  Ha en bra söndag gott folk! ♥






xoxo

I must belong somewhere

Jag har fått tillbaks lite av min rastlöshet, en känsla av att jag behöver komma bort kryper innanför mitt skinn. Inte semester komma bort utan flytta komma bort. Ett år eller så hade jag behövt för att sätta saker i perspektiv. Nånstans där ingen känner till mitt namn.
Ah, omöjliga dröm.








Jag behöver mer utrymme. Som att ligga instängd i en låda och aldrig kunna sträcka på armar och ben. That's no way to live.




xoxo

You got my only heart

Igår avslutade jag ett 24-timmars pass och nu ska jag snart iväg för att jobba 11 timmar igen, slutar kl 21 och sen börjar jag jobba igen kl 10 i morgon bitti för ännu ett 24-timmars pass. Jag är sömnig.
Köpte tröst-donuts på vägen hem igår men blev djupt besviken, dom var inte alls lika goda som dom i L.A. Sämst.
Nu ska jag sminka mig och hitta några kläder. Hatar alla er som sover just nu..



Bild från L.A, man ser min hand komma smygandes i hörnet. Haha!


Mums!

xoxo


PS.
"De som är extremt negativa till mångfald ökar i årets undersökning till 5,7 procent. De extremt negativa attityderna återfinns framför allt hos män och lågutbildade." No shit?

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article7572839.ab

" Däremot visar årets upplaga av Mångfaldsbarometern att ungefär 60 procent anser att det är okej att bära slöjorna hijab och shayla, som inte täcker ansiktet, på arbetsplatsen. "
Frågan jag ställer mig är vad de andra 40 procenten lider av. Hur kan det möjligtvis på något sätt störa dom att någon bär hijab eller shayla?  Tragiska människor som bara vill ha något att störa sig på är min slutsats, jag blir så matt. DS.

'Cause I do not accept any less than someone just as real, as fabulous

Har egentligen varken tid eller ork till att blogga men pga svalare väder kunde jag idag använda mina underbara skinnbyxor för första gången. Var bara tvungen att visa hur sjukt snygga dom är. Nu är det dags för sängen för i morgon jobbar jag dygn. Natti natti!





xoxo

I'm glad I didn't die before I met you

Igår fick jag knappt något gjort för att jag spenderade hela dagen med att försöka att inte stressa. Av nån orsak är det nästan omöjligt för mig att slappna av när jag har intensivt med jobb ett tag. Jag tycks ha kommit in i nån slags manisk fas, får väl bara se till att göra något produktivt av den.
Idag har jag varit sängliggande nästan hela dagen pga yrsel, något som kommit och gått senaste veckan. Hoppas det ger med sig med tanke på att jag har en 72-timmars arbetsvecka framför mig och ingen tid till läkarbesök.
Har iaf lyckats köra en tvätt, röjt i trädgården och gjort matlådor inför kommande vecka. Hade jag bara kunnat fått dammsugit så kunde man ju slappna av sen.

Längtar efter att få åka nånstans i september. Kan inte tänkte mig något bättre än att ligga på en strand bredvid min älskling. Har akut sol- och badbrist, har inte ens badat i Sverige i år. Nu ska jag släppa ut dammsugaren i köket och drömma mig bort.


Monaco 2005, underbart!


Vet inte om ni känner till Bright Eyes men det är en drömmares musik. Så skört men samtidigt så starkt. Kan bara säga att texterna är värda att lyssna på, rysningar guaranteed. Nedan följer två väldigt olika låtar men båda så fantastiskt bra.









RSS 2.0