Cause tramps like us, baby we were born to run.

Ja det var ett tag sen jag bloggade sist, som om det undgått någon. Sitter nu och funderar på om det kan vara värt att börja blogga igen, om jag känner att det ger mig något. Tror jag kör på ett tag och ser hur det känns.

Mycket har hänt sen sist. Det viktigaste är väl att jag nu har en alldeles egen, alldeles underbar lägenhet i mitt kära Göteborg. Tänkte ta lite bilder på stället vid senare tillfälle. I vilket fall som helst så är det mycket fint och jag har aldrig känt mig så "hemma". Sen har det hänt massa andra saker också, mindre saker men kanske egentligen av lika stor betydelse. Det är dock inget jag delar med mig av här, det är inte för alla ögon att se. Tänkte köra lite bilder, lite listor, lite av en återpresentation av mig själv då jag faktiskt inte är samma person som jag var när jag startade denna blogg. Tenderar ju att trilla in en del nya läsare titt som tätt också så det känns som en bra idé.

Med det här orden, en liten för dagen nytagen bild och en fantastisk låt lämnar jag er för denna gången. Vi hörs snart igen!





RSS 2.0