You belong to me

Jag har väntat på denna dagen länge och jag kan knappt tro att den är här. Jag är nu mamma till Mimzy, en sprillans ny Packard Bell Easynote TJ75-JN-572NC. Jag har aldrig sett något vackrare, nedan delar jag med mig av denna skönhet. Jag och min Mimzy ska fortsätta mysa nu, i morgon ska vi shoppa massa fina saker till henne. Mammas pussgull! <3











Lite svårt att ta någon snygg bild men ville ge er äran att se just Mimzy. Älskar hur snygg man kan göra datorn med Windows 7.

xoxo

Wake up and smell the coffe

Success! Eller nästan i alla fall, halvt om halvt? Lyckades vara mer produktiv än igår men dock inte så mycket som jag hade velat. Kom upp vid en anständig tid och tog mig till stan för att uträtta ärenden som jag skjutit på ett tag. Gick både dit och hem samt handlade mat och gjorde en frodig middag. Känns vansinnigt hurtigt med tanke på hur slö jag varit länge.


Bilden nästan skriker hurtbulle...eller?




Gjorde två nödvändiga inköp, vattenmelon och jordgubbar!


I morgon blir det Götet för att träffa Mickis ( memod.blogg.se ) och Kia på kaffe och tjöt. Har jag tur hinner jag sola lite på förmiddagen, har blivit torsk på det efter jag funnit glädjen med en altan. Once you've gone altan you never again wanna go balkong. Anyways, ska lägga mig och bläddra i senaste Chic och hoppas på lite sömn

xoxo

I'd rather be in love

Ännu en dag av total oförmåga att få något vettigt gjort. Solade några timmar, lyckades få tummen ur och ringa mormor samt ta en dusch. Känns inte som ett dagsverke, men men. I ren självömkan lyckades jag dock klicka hem dom här finingarna till ett fantastiskt rea-pris. I morgon får bli en mer produktiv dag.


Hoppas ni får mer gjort än mig som endast lyckats etsa fast mitt rumpavtryck på dator-stolen. Det kommer bli en hektisk sommar soon enough.

xoxo

A most peculiar man

Efter en helg med min man är det tillbaks till verkligheten som gäller. Fast jag vet inte om den känns så verklig just nu. Allt är lite sådär dröm-suddigt och extra glittrigt. Helt plötsligt består dagarna av solande på altanen, roligt jobb, mys med mannen samt vänner och lukten av sommarkvällar. Jag kan vänja mig vid det här.

Snygg bränna √

Snygg sommargarderob √

Grymt jobb √

Grymma människor √

Fantastiska framtidsplaner


Får inte glömma att meddela att ett par förhoppningsvis råsnygga skinnbyxor är på väg till mig. Kom till mamma!!
Om jag bara kunde hitta en sida som streamade The O.C kostnadsfritt så hade tillvaron varit nära in på perfekt.
Jag hoppas det luktar sommar hos er med!

xoxo

Follow the sun

Idag är min dag. Min dag att i ensamhet kolla serier, läsa bloggar och äta allt som inte är mögligt. En dag utan allvar och utan att behöva tänka.
Begav mig nyss ut i köket för natt-snacks, det var då jag såg den.Burken.Smörgåsgurka!
Åh smörgåsgurka, en vegetarians påminnelse om barndomens oskuldsfulla pastejmacks-dagar.




Så skönt att slippa undan ibland, jag och smörgåsgurkan. <3

xoxo

Somebody loved

Efter lite mer än en vecka i Götet är jag nu tillbaks hemma. Dags för vardag och eftertanke.
Jag ska tydligen till mitt nya jobb på torsdag eller fredag för att hälsa på. Saker har en tendens att falla ner i knät på mig. Tydligare rapport om detta oväntade jobb kommer när jag varit där, men än så länge ser det riktigt bra ut.

Jag vill på semester! Jag vill ha sand mellan tårna och färgglada drinkar i händerna. Jag vill gå runt i lätta klänningar och visa solkysst hud. Tjänar jag nog i sommar blir det garanterat en resa i aug-sep. Om jag så ska åka själv!

Jag har ett problem. Eller asså, alla har ett problem. Jag finner mig allt för ofta sliten mellan min rationella och min känslomässiga sida. Som jag vill se det i alla fall. Du vet den delen av hjärnan som säger vad du borde göra och den delen av hjärnan som säger vad du vill göra oberoende av konsekvenserna. Jag hatar den sistnämnda. Det är den lilla jävlen som får dig att äta den där kakan på bekostnad av din bikinikropp , köpa dom dyra skorna på bekostnad på din matkassa, säga det där på bekostnad av husefriden. Vi vill gärna förneka det men vi styrs av den delen. Vi väger noggrant för- och nackdelar, vi går igenom saker rationellt och förnuftigt. Sen gör vi tvärt emot. Vad vi vill ha inte bara styr utan även definerar oss. Det gör oss till dom vi är och det håller oss vid liv. Det är när man inte vill ha något mer som man ger upp. Det är något vackert, egentligen.
Jag slutar aldrig förvånas över hur konstigt våra hjärnor fungerar.

Nu ska jag fortsätta kolla Bones och försöka packa upp.

xoxo

RSS 2.0